Yrityksestä

Tieliikenne on meille tuttua kolmen vuosikymmenen ajalta. Turvalliset toimintatavat ja ajanmukaiset työ- ja apuvälineet tuovat luotettavuutta ja itsevarmuutta tekemiseemme. Laajat yhteistyöverkostomme takaavat auttavat löytämään työlle tekijän – sekä ongelmille ratkaisut.

Olemme käytettävänäsi ongelmanratkaisussa jossa koko- tai osa logistiikkaketjua kaipaa sujuvuutta. Miten tulevaisuuden kuljetusketju hoidetaan kustannustehokkaimmin ja nopeasti – samalla ylimääräistä ympäristön kuormitusta välttäen.

Varmuus hyvästä ja kokonaisvaltaisesta palvelusta erottaa meidät muista. Toimimme aina hyvässä yhteistyössä asiakkaan edun ja sopimuksen mukaan. Meillä on mahdollisuus hoitaa maahantuontiprosessi kokonaisuutena,

Prosessi on asiakkaalle turvallinen, sillä varustamon vastuun päätyttyä, otamme tuotteistasi kopin ja hoidamme ne sovittuun päämäärään. Vastaamme siitä, että kuljetuksemme ja purun aikana tavara ei vahingoitu tai katoa – ja, että mahdolliset puutteet tullaan huomioimaan ja raportoimaan viipymättä. Vastaamme osaltamme varustamolle konttien siivouksesta ja palauttamisesta ajallaan. Asiakkaan kanssa yhteistyössä sovitaan tapauskohtaisesti minne ja millä aikataululla tuotteet toimitetaan. Voimme osaltamme hoitaa varaston kirjanpitoineen – tai käyttää asiakkaan omaa varastoaluetta yhteistoiminnassa.

Takaamme sujuvan prosessin, jossa ongelmat ratkaistaan jo ennen kuin niistä tulee ongelmia. Tilauksesi hoidetaan siis valtameriltä työmaalle ennen kuin huomaatkaan.