Yrityksestä

Suurin osa Suomen kuljetuksista kuljee teillä – tieliikenne on tullut meille tutuksi kolmen vuosikymmenen aikana. Turvalliset toimintatavat ja ajanmukaiset työ- ja apuvälineet tuovat luotettavuutta ja itsevarmuutta tekemiseemme. Laajat yhteistyöverkostomme takaavat auttavat löytämään työlle tekijän – sekä ongelmille ratkaisut. Me olemme kotimainen toimija, joka osaa auttaa sinua kaikenlaisissa kuljetukseen ja liikenteeseen liittyvissä kysymyksissä.

Autamme tieliikenteen pieniä ja suuria kuljetusyrittäjiä myös myymään, markkinoimaan ja tuotteistamaan omaa ammattitaitoaan paremmin asiakkaidensa hyödyksi.

Olemme käytettävänäsi ongelmanratkaisussa jossa koko- tai osa logistiikkaketjua kaipaa sujuvuutta. Miten tulevaisuuden kuljetusketju hoidetaan kustannustehokkaimmin ja nopeasti – samalla ylimääräistä ympäristön kuormitusta välttäen. Suunnittelemalla ja yhteensovittamalla saadaan suurempia, mutta tehokkaampia kuljetuksia jotka huomioivat sekä talouden, että ympäristön.

Varmuus hyvästä ja kokonaisvaltaisesta palvelusta erottaa meidät muista. Toimimme aina hyvässä yhteistyössä asiakkaan edun ja sopimuksen mukaan. Meillä on mahdollisuus hoitaa maahantuontiprosessi kokonaisuutena.

Prosessi on asiakkaalle turvallinen, sillä varustamon vastuun päätyttyä, otamme tuotteistasi kopin ja hoidamme ne sovittuun päämäärään. Vastaamme siitä, että kuljetuksemme ja purun aikana tavara ei vahingoitu tai katoa – ja, että mahdolliset puutteet tullaan huomioimaan ja raportoimaan viipymättä. Vastaamme osaltamme varustamolle konttien siivouksesta ja palauttamisesta ajallaan. Asiakkaan kanssa yhteistyössä sovitaan tapauskohtaisesti minne ja millä aikataululla tuotteet toimitetaan. Voimme osaltamme hoitaa varaston kirjanpitoineen – tai käyttää asiakkaan omaa varastoaluetta yhteistoiminnassa.

Takaamme sujuvan prosessin, jossa ongelmat ratkaistaan jo ennen kuin niistä tulee ongelmia. Tilauksesi hoidetaan siis valtameriltä työmaalle ennen kuin huomaatkaan. Joko kertarysäksenä tai pidempiaikaisena asiakkuutena.

Olemme mukana käymässä ja herättämässä keskustelua kuljetusalan tulevaisuudesta Suomessa. Haasteet ovat kansainvälisiä joita ryydittää Suomalaiset erityispiirteet: Pitkät etäisyydet ja pitkä talvi. Edistämme kuljetusalan haasteiden tunnettavuutta ja keskustelua siitä, millainen on tulevaisuuden kuljetusala Suomessa. Unohtamatta kehitystä, yritysten yhteiskunta- tai ilmastovastuuta.

Merikontin purku kurottajalla